Workshops

Viden, du kan bruge nu og her

 

Lær at formidle din viden autentisk, passioneret og præcist

I mine workshops kæmper jeg imod en ret kedelig statistik: Næsten intet af den viden, vi får på resursekrævende efteruddannelser, bliver omsat til praksis. Det er nemlig ret svært at oversætte teori til virkelighed. Heldigvis er det min hverdag som forsker og formidler, og jeg bruger alle tricks, jeg kender, for at du både kan være engageret undervejs i mine workshops, samt får konkrete planer med hjem. Så ved du, hvad du skal, selv når hverdagen rammer.

Populære workshops om formidling

Workshop

Præsentationsteknik på skærmen

Workshop ( UK )

Public speaking training

Workshop ( UK )

Tools for Corporate Storytelling

Workshop

Igang med talerteknik

Workshop

Lav en tale på 30 min.