Specialdesignet træningsforløb i talerteknik

Står du med en helt særlig udfordring for at kunne nå næste niveau i dine præsentationer, kan jeg hjælpe dig med nye værktøjer til at overkomme problemet.

Jeg har kørt individuelle sparringsforløb med utallige virksomhedsledere, NGO-medarbejdere, iværksættere og studerende siden jeg vandt The World Public Speaking Championship i 2016. Selvom de fleste får meget ud af et grundforløb, giver et specialdesignet forløb større mulighed for at sætte ind de steder, der virkelig rykker hos lige netop dig og din præsentationsteknik. Jeg specialdesigner derfor altid mine sparringsforløb baseret på de udfordringer, behov og resurser, du står med nu og her. Det kræver, du beskriver dine udfordringer for mig, og at vi tager et indledende møde over telefonen om hvordan, jeg kan hjælpe dig godt videre.

Skriv eller ring til mig – så kan vi starte samtalen om, hvordan jeg kan hjælpe dig med slå igennem.