I gang med talerteknik

Enhver god tale starter med et budskab og slutter med en klapsalve. Derimellem ligger der en masse arbejde, der kræver de rigtige værktøjer og rigeligt med øvelse. Kom godt i gang med begge dele på denne workshop, hvor fokus er på formål, talerskrivning, scenepræsens og feedback.

Dette er Ren Snaks mest populære format – bl.a. fordi det giver deltagerne tid til at afprøve værktøjer inden for både forberedelse, strukturering af budskab, og brug af krop og stemme på scenen.

Workshoppen er sammensat ud fra de modeller og øvelser, jeg selv har brugt igennem årene som professionel taler, men det præcise fokus for workshoppen bestemmer vi sammen, så det passer til jeres behov, udgangspunkt, tid til rådighed og workshoppens forventede antal deltagere.

Denne workshop tager mindst 1/2 dag, men kan også afholdes som en “bootcamp” på 2 hele dage, hvor man virkelig går i dybden. Er der 4-12 deltagere, vil alle kunne komme på banen som talere i korte formater, hvor jeg ved workshops med over 12 deltagere i stedet arbejder med oplæg i mindre grupper. Foretrækker I et kortere workshop-format, er Lav en tale på 30 min. måske mere noget for jer.

Er I klar til at booke, eller mangler I hjælp til at vælge det rette format? Skriv eller ring til mig – så kan vi sammen finde en løsning, der passer til jer.