Om Ren snak

Forsker, formidler, talertræner og uforbederlig entusiast.

Mit navn er Sabrina Vitting-Seerup, og det er mig, der leverer Ren Snak.

Jeg har stået regelmæssigt på scenen siden 2014, hvor jeg turnerede med mit første foredrag. Siden da har jeg vundet en række formidlingspriser – bl.a. er jeg den første dansker, der har vundet The World Public Speaking Championship.

Jeg har tidligere været marketingchef, men driver nu Ren Snak, og forsker på Københavns Universitet i, hvordan ord og billeder får os til at se forskelligt på forskellige befolkningsgrupper og problemstillinger. Jeg arbejder hovedsageligt med videnstung formidling, fungerer som moderator til større events, skriver bøger og laver podcasts, men træner først og fremmest andre i at blive skarpere formidlere.

Mine workshops og foredrag giver altid deltagerne noget med hjem. Den nye viden skal kunne bruges nu og her, hvis den skal blive en del af hverdagen – selv hvis den er uventet og åbner deltagernes øjne for nye muligheder og udfordringer. Derfor er mine workshops fyldte med øvelser, og mine foredrag har altid plads til masser af spørgsmål.

Da jeg arbejder situationsbestemt med formidling, er der ingen kurser eller foredrag med faste priser på hylderne. I stedet designer jeg alle mine kurser, workshops og sparringsforløb i samarbejde med mine klienter, da det simpelthen giver de bedste resultater.

Du kan læse mere om min metode her.

Vil du vide mere om mig og min tilgang, er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Priser jeg har modtaget

Kforums’s specialepris 2013

Falling Walls lab 2017

Den gyldne mikrofon 2015

European public speaking 2016

World public speaking 2016

Copenhagen science slam 2017

Udtalelser