Om Ren Snak

Mit navn er Sabrina Vitting-Seerup, og det er mig, der er Ren Snak.

Jeg har i flere år lavet foredrag, workshops og sparringsforløb ved siden af mit ‘day job’, men har stadig ingen standardprodukter på hylderne. Jeg tror nemlig på situationsbestemt kommunikation, og derfor tilpasser jeg altid indhold og form til mine kunders behov.

Jeg har formidlet i foredrag og artikler, siden jeg blev cand.mag. Jeg kan simpelthen ikke lade være! Det tog for alvor fart, da jeg vandt Kforums Specialepris 2013.

Da jeg i 2016 vandt The World Public Speaking Championship, og flere gange om måneden lavede workshops og sparringer, stiftede jeg Ren Snak. Nu havde jeg været i gang så længe, så hvorfor ikke sætte et CVR-nr. på aktiviteterne?

Vil du vide mere om mig, er du altid velkommen til at kontakte mig eller finde mig på Linkedin.

 

5 hurtige om mig

Passion
At skabe mere forståelse i verden.

 

Nuværende job
Ph.d-stipendiat ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet, ejer af Ren Snak.

 

Forrige job
Kommunikations- og Marketingchef i Academic Books, freelance foredragsholder og skribent.

 

Uddannelse
BA i Litteraturvidenskab og Sproglig Rådgivning, KA i Moderne Kultur og Kulturformidling, uddannet i Frivillig Ledelse hos JCI Danmark.

 

Fun fact
Jeg elsker Batman, at tale med nye mennesker og aerial yoga.

 

1 længere forklaring

Det, der interesserer mig, er hvordan et budskab kommer fra en person til en anden. Det er nemlig en ret kompliceret proces, men jeg har lavet en model-gif om den, og hvis du slår på tråden, forklarer jeg den gerne i detaljer: 

gif

Jeg arbejder altid på at skabe mere forståelse i verden, både igennem min forskning og i mine workshops og foredrag. På den måde håber jeg på at skabe mere Ren Snak.