Om Ren Snak

Mit navn er Sabrina Vitting-Seerup, og det er mig, der er Ren Snak.

Jeg har siden 2014 lavet foredrag baseret på mine kulturstudier, arrangeret workshops og sparringsforløb, skrevet artikler, været moderator og generelt formidlet på så mange måder, jeg kunne komme til det.

Det tog for alvor fart, da jeg som den første dansker vandt The World Public Speaking Championship i 2016. De nye kunder kom sikkert pga. den blærede titel, da jeg kunne kalde mig ‘verdens bedste taler’, men mine produkter blev først og fremmest stærkere pga. al den læring, jeg fik igennem den internationale konkurrence.

Mine workshops og foredrag er kendetegnet ved, at jeg altid giver mine deltagere noget med hjem: Kommunikationsværktøjer og præsentationsteknik, de kan bruge nu og her, eller ny viden, der vil åbne deres øjne for nye muligheder og udfordringer i verden. Det gør jeg ved at starte en samtale med mine deltagere, hvorfor mine workshops altid er fyldte med øvelser, og mine foredrag altid har plads til spørgsmål.

Vil du vide mere om mig og min tilgang, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

5 hurtige om mig

Passion
At skabe mere forståelse i verden. For mig handler det både om at tale, så vi forstår hinanden, men også om at opsøge nye perspektiver og turde udfordre plejer.

 

Tilgang
Teori og praksis bliver altid kombineret i mit arbejde. Forskning lægger en solid basis, vi kan bruge til at arbejde smartere og mere fokuseret, men skal selvfølgelig fremlægges som tilgængelig og brugbar for at gøre nytte.

 

Forretningsstrategi
Mine kunder er vidt forskellige: Fra store firmaer og små iværksættere, til etablerede NGO’er og højskoler. Derfor tilpasser jeg altid mine produkter. Det betyder mere arbejde til mig, men også et bedre resultat til dig.

 

Karriere
Jeg har før været marketingchef og forsket i kunst og kultur på universitetet. Det lyder som modsætninger, men begge dele fokuserer på, hvordan ord og billeder påvirker os – hvilket er mit hovedfokus i Ren Snak.

 

Fun facts
Er en uhelbredelig ekstrovert, der får energi af at tale med nye mennesker, elsker Batman af et nørdet hjerte, og leger gerne kluntet cirkusprinsesse til aerial yoga.