Tidligere opgaver

Jeg har bl.a. talt, skrevet, undervist og været moderator for

 

Udtalelser

Uddrag fra evaluering fra IBC

Du er ikke bare verdensmester til præsentationsteknik, du er også verdensmester til at undervise. (…) Det kan bogstaveligt talt umuligt blive bedre.
Laura Grubb om 1:1 sparringsforløb

Jeg var meget imponeret over, hvor hurtigt hun kunne se mine styrker og svagheder, og hendes forslag var lige i øjet. Jeg glæder mig til at tage de gode råd i brug!
Arrangør af foredrag på Fårevejle Friskole

Sabrina var rigtig fin til at få eleverne med i en slags fælles samtale. (…) Sabrina gjorde et stort indtryk og det gjorde selve foredraget også.

 

Deltager på workshop for Unge Ledere

Overordnet set, er det de mest effektive timer jeg har brugt længe på at lære noget nyt! Jeg var underholdt, inspireret og har fået nye værktøjer jeg kan bruge med det samme.

Arrangør af foredrag på Oure Højskole

Sabrina er en stærk retoriker (…) Hun fik skabt en stemning, hvor eleverne var nysgerrige på emnet og fulgte interesseret og spørgende med i foredraget hele vejen igennem.

Deltager på workshop hos JCI Aalborghus

Jeg er stadig imponeret over hendes evner på scenen. Og det har givet mig meget værdifulde egenskaber med på min vej. Særlig hendes evne til at være nærværende.

 

 

Priser

Videoer

Podcast

Bøger

Fra bagsiden:

Populærkultur er meget mere end bare underholdning. Lærer man at knække koden, kan populærkulturen nemlig sige meget om os selv, vores historie og vores samtid.

Bogen giver både indsigt i populærkulturens udvikling og leverer redskaberne til at analysere populærkulturens vekselvirkninger med og i samfundet.

Description:

A compelling study of contemporary developments in migration studies and the representation of migration in the arts and cultural institutions.

The authors explore postmigrant theory in relation to the visual arts, theater, film and literature as well as the representation of migration and cultural diversity from mainly Denmark, Germany and Great Britain.

 

Artikler

 

 

 Akademiske udgivelser